Bine v-am regăsit în micul meu colț de lume, într-o căsuță nouă, dar cu același aer de prietenie ca și până acum. Am început acest blog din 2011 de când am devenit o colectoare obsesiv compulsivă de produse de make-up.

Din cauza unor dificultăți tehnice ( motivul pentru care multe din postări nu mai au poze) și a unei proaste gestionări a timpului, blogul meu a luat o pauză destul de îndelungată. Dar m-am întors cu forțe noi și multe idei pe care abia aștept să le aștern pe pagină.

Vă mulțumesc din suflet pentru fiecare click și comentariu și vă aștept oricând pe blog să împărțim idei și impresii împreună.

AlexandraR

3 Comments

 1. Descude says:

  Hei, hei.
  Uite ca am acum am eu nevoie de ajutorul tau, acum ca ai trecut pe un domeniu nou. Spuneai ca ai ales platforma de gazduire WordPress si as avea nevoie de cateva informatii. Spre exemplu, eu am ramas pe blogger care e gratis, chiar si dupa mutarea blogului pe un domeniu nou. Deci nu prea inteleg cum e treaba pe o alta platforma. Plata se face odata si e pe viata sau e un abonament lunar? E costisitor? Adica merita? Recunosc, i-am scris direct, nu am cautat nimci pe google, sca sa intelegi nelamuririle mele 🙂
  Multumesc mult, chiar sper sa nu deranjez. As vrea si eu sa fac mutarea asta pentru ca blogger e foarte limitat.
  Te pup, seara faina!
  Simona

 2. alexandraR says:

  Hey. Te ajut cu mare drag insa ideea e ca WordPress era deja pe platforma celor ofera serviciile de hosting. Platesc abonament lunar la ei pentru gazduire si in interfata pe care o am aveam trei optiuni, doua din ele de care nu am auzit niciodata; am intrebat si mi-au zis ca e standard ce ofera ei in pretul abonamentului lunar. Tie cine iti administreaza domeniul?

 3. Descude says:

  Mie imi administreaza Blogger in continuare, am schimbat doar domeniul, mi s-a parut mai simplu, dar acum parca as vrea sa fac schimbarea. Am inteles ca m-ar ajuta mai mult la trafic.
  PS: Nu stiu de ce ti-am scris aici, poti sa stergi comentariile 🙂

Leave a Reply