Cauta

Makeup junkie by day, traveler at heart. Come with me and share my passions. Join the beauty side, we have makeup.

ARHIVA
CATEGORII
AD

Review series, saptamana rimelata : Too Faced Better Than Sex

Favorite si dezamagiriMakeup
December 28, 2016 / By / Post a Comment

Am vazut atatea reviewuri la acest rimel, atatea fete au Better than sex printre preferatele lor incat pare poate redundanta inca o postare despre el. Insa am vrut sa o fac pentru ca parerea mea este un pic diferita. Cand l-am primit in trusa din colectia de anul trecut , Le Grand Palais am fost foarte fericita pentru ca auzisem atatea despre el. Efectul inital m-a dat pe spate insa pe parcurs l-am cam lasat in fundul sertarului si am intins mana dupa altele. Nu am avut timp sa ii fac poza separat, insa il puteti vedea in postarea despre cadourile de Craciun .

Genele vor avea volum si lungime pentru un look puternic si intens.Un rimel atat de captivant incat este “Better Than Sex” ! Pentru ce tip de machiaj?Acest rimel contine pigmenti de un negru intens si ofera genelor volum dorit, lungime, curbare si efect Muti-dimensional extrem. Cum sa utilizati?Inspirat de curbele corpului feminin, a fost creata o perie in forma de clepsidra, a fost proiectat cu peri suplimentare pentru a maximiza performanta de negru intens si colagen, asigurand o acoperire perfecta a genelor .
UNDE IL GASIM:  SEPHORA
CAT COSTA: 110 ron
CANTITATE: 8ml
Ambalajul este rozaliu, feminin, tub drept. Nu prea imi plac rimelurile bombate, gen Maybelline, orice ambalaj drept mi se pare mai elegant.
Pensula este sub forma de clepsidra, este destul de groasa, inclusiv la varf, mi se pare dificil de ajuns la genele mici din interiorul ochilor. Separa bine insa dupa al doilea strat incepe sa le lipeasca impreuna si nu arata estetic. In plus nu cred ca am reusit vreodata sa nu ma murdaresc pe pleoapa superioara.
Formula nu este foarte apoasa insa nu e nici uscata. Un minus mi se pare faptul ca iese mult produs si nu imi place cum arata daca nu sterg excesul dinainte. Cu siguranta se va termina mai repede decat alte rimeluri.
Am o relatie de love hate cu Better than sex; cand l-am incercat prima oara era iarna asa ca nu am avut prea mari doleante la adresa lui, insa vara mi se pare horror, pe langa efectul de panda care se instaleaza dupa 2-3 ore (nu obisnuiesc sa ma frec la ochi si totusi ma trezeam cu negru sub ei) se si faramiteaza spre sfarsitul zilei. Acum ca este iar frig nu mai sunt panda insa tot am particule destul de mari la final de zi.
Rimelul este foarte bun, ofera volum, alungire, curbare suficienta desi nu vad foarte mare diferenta fata de forma mea naturala.
Nu rezista la apa sau la lacrimi se demachiaza un pic mai greu insa. Pe genele de jos este si mai greu de aplicat datorita periei mari, in plus curge excesiv de mult.
Nu cred ca l-as recomanda cuiva, pretul este destul de mare si nu pot sa trec peste faptul ca ma murdaresc in ultimul hal de fiecare data cand il folosesc.
Va pup, be smart and pretty!

Comments

comments

You Might Also Enjoy Reading

Doua produse preferate: Low cost & High End
April 30, 2017
Jouer – Long-Wear Lip Creme Liquid Lipstick Review
February 13, 2017
Review Series, saptamana rimelata : Dior Diorshow Iconic Mascara
December 29, 2016