Cauta

Makeup junkie by day, traveler at heart. Come with me and share my passions. Join the beauty side, we have makeup.

ARHIVA
CATEGORII
AD

Review series, saptamana primerelor : The Balm, Put a lid on it

Makeup
December 14, 2016 / By / 1 Comment

In general postam despre produse care ne plac la nebunie sau pe care le uram. Azi vorbim despre categoria de mjiloc, de obicei ignorata, a formulelor care nu stralucesc dar carora nu le poti reprosa prea multe.

The Balm este o firma care scoate ambalaje fermecatoare, pe mine m-au atras multe din ele, au un aer retro si jocuri de cuvinte bine gandite.

Primerul l-am luat de la Marionnaud si am dat in jur de 70 de ron pe el. Se gaseau inainte si in unele supermarketuri la preturi mai accesbile, din pacate nu le-am mai gasit pe nicaieri si am observat cateva cresteri substantiale in pret de vreun an incoace. Primiti 11.8 ml de produs in tub.

Lasati-va ochii sa vorbesca cu Pud a lid On it, o baza de machiaj cu uscare rapida proiectata pentru a oferi priviri indraznete si seducatoare pe durata intregii zile. Ambalat intr-un tub usor de folosit, proprietatile sale iluminatoare dau stralucire si pun in valoare pleoapele.

Formula mi se pare un pic mai siliconata decat ce am incercat eu pana acum, mi se pare ca se misca mult la aplicare, merge mai bine tapotat. Consistenta este groasa, primerul se usuca incolor si nu jeneaza . Nu am observat efectul de iluminare de care vorbesc cei de la The Balm.

Nu are pensula, se stoarce din tub.

Mi-a placut mult la inceput dar dupa cateva utilizari am observat ca spre seara aproape ca nu mai aveam fard pe pleoape. Nu mi se pare ca intensifica pigmentatia culorilor.

A ramas in sertar printre produse, sta nefolosit din pacate. Nu este un primer prost, daca nu ai probleme mari ca mine s-ar putea sa iti placa.

Va pup, be smart and pretty!

Comments

comments

You Might Also Enjoy Reading

Doua produse preferate: Low cost & High End
April 30, 2017
Jouer – Long-Wear Lip Creme Liquid Lipstick Review
February 13, 2017
Review Series, saptamana rimelata : Dior Diorshow Iconic Mascara
December 29, 2016