Cauta

Makeup junkie by day, traveler at heart. Come with me and share my passions. Join the beauty side, we have makeup.

ARHIVA
CATEGORII
AD

Review series High End vs Afordable Day 5

Idei la minutMakeup
December 9, 2016 / By / Post a Comment

A venit si vineri, ziua 5 din seria de saptamana asta. Ne “reauzim” luni cu alte categorii, inca nu m-am decis ce, insa idei exista. Am pastrat special categoria de azi ultima, pentru ca ma duc la un concert si vroiam sa port ceva care sa nu imi dea batai de cap si sa nu am nevoie de vreun retus. Asa ca am pus in ring doua rujuri lichide mate, cu rezistenta mare, care nu se transfera, care promit marea si sarea, le stiti, a fost nebunie cu ele in 2016.

Varianta de buget este de la Boys’n Berries in nuanta Chastity.

Ruj lichid mat ultra-rezistent, confera buzelor o culoare intensa si un aspect catifelat, dintr-o singura aplicare. Are inclus un aplicator flexibil, care asigura aplicarea unui strat subtire si uniform.

si

Varianta de cumparat doar in zi de salariu este Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick in nuanta Lolita II.

The life-proof lipstick that will not wear off! Yes, you can eat, drink, make up, break up and mouth-off knowing your lips are gonna stay flawless through it all!

AMBALAJ : meh, sunt dragute amandoua, nimic special

APLICARE : ambele au o pensula subtire, am reusit fara prea mari probleme sa imi pastrez conturul buzelor. Se usuca rapid insa nu prea rapid incat sa nu poti reveni asupra zonei. Ambele nu lasa urme, se poate obtine opacitate dintr-un singur strat.

CUM SE SIMT PE BUZE : nu usuca excesiv dar le simti, e genul de formula care iti tine putin de buze. Boys’ n Berries se transfera putin de tot iar dupa vreo doua ore au inceput sa se formeze cojite pe partea de interior a gurii, in centru. KVD nu a facut cojite insa tot in centru s-a dus culoarea si pentru acest ruj.

REZISTENTA : mica, in nici un caz nu e cum promite nici unul, sa reziste toata ziua. Poate daca reaplici in centru poti sa scapi usor, mai ales ca sunt culori deschise care nu se evidentiaza asa urat daca se sterg. Dar motivul pentru care alegi un astfel de produs e ca sa nu iti bati capul deloc. Altfel as fi ales un ruj mat normal, rezistent si nu ar trebui sa ma chinui sa il aplic repede ca sa nu se usuce sau sa il fac opac dintr-un strat ca altfel se cojeste. Nu am incercat toate rujurile mate de pe piata, mai am unul de la Milani in afara de acestea doua si sunt la fel de dezamagita si de el. Ori nu este la fel de rezistenta formula precum o lauda toata lumea ori buzele mele sunt dificile.

PRET : Boys’n Berries 30 RON, KAT VON D 90 RON

Am aplicat Chastity dimineata la 8 si 15 si mi-am adus aminte ce mult imi place culoarea asta :

Pe la 12 si 10 deja aveam cojite iar dupa masa aratam asa:

Am continuat cu KVD, toate bune si fumoase…

Pana la ora 17 cand s-a dus in mijloc culoarea :

Sunt curioasa daca la voi rezista formula asta sau e problema la mine.

Va pup, be smart and pretty!

 

Comments

comments

You Might Also Enjoy Reading

Cum sa cheltui bani putini pe haine de calitate
March 26, 2018
#Nomakeup Challenge pentru 2018
February 18, 2018
Red is the New Blonde update
February 8, 2018