Cauta

Makeup junkie by day, traveler at heart. Come with me and share my passions. Join the beauty side, we have makeup.

ARHIVA
CATEGORII
AD

Despre Sephora Card Gold

Idei la minut
May 8, 2016 / By / 9 Comments

Hello Ladies,

In luna februarie s-a lansat un nou card Sephora, varianta GOLD cu mai multe beneficii exclusive pentru clienti. Am aflat de acest card intamplator intr-una din zilele in care am intrat intr-un magazin Sephora. Erau bannere peste tot insa cand am intrebat una din vanzatoare ce inseamna mai exact si cum se ofera nu am primit prea multe lamuriri, se pare ca nici ea nu stia prea bine. Asa ca am sunat la relatii cu clientii si am aflat ca sunt si eu posesoarea unui card si ca il voi primi in 4-6 saptamani. Am zis yaay, poate il primesc pana plec in concediu, dar nu s-a intamplat minunea. Apoi in aprilie am sunat din nou sa intreb de ce dureaza atat ca sa mi se spuna ca de fapt abia atunci s-a emis cardul si ca il voi primi in 4-6 saptamani. L-am primit la sfarsitul lunii, pe 28, s-a trimis cu o firma de curierat.

sephora gold

Pachetul Sephora, dupa cum vazusem la alte bloggerite, continea cardul, pliantul cu beneficiile, cardul cu sedintele de makeup gratis, o invitatie la un eveniment privat si un cadou. Ei, al meu a venit doar cu cardul si bronzerul cadou. Dupa doua telefoane si o reclamatie pe Facebook mi-au trimis restul pachetului in Plazza si l-am ridicat vinerea asta. Si ca sa se recompenseze ca nu am putut participa la evenimentul privat mi-au dat o geanta Sephora cadou si promisiunea ca voi primi invitatie la un eveniment Lancome care se va organiza in curand:

 

geanta sephora

 

So, cum obtii card Gold? Se ofera la cumparaturi de 6500 RON pe o perioada de 12 luni.

Beneficii :

Cadou aniversar in forma de voucher de 100 RON

10% reducere la fiecare 650 RON sau 4 zile diferite de cumparaturi *

Vanzari private cu reduceri de 20%*

Petreceri private

Cadouri in exclusivitate,la simpla vizita in magazin

4 sesiuni gratuite de machiaj pe an

Avanpremiere

Oferte personalizate*

Livrare gratuita pentru comenzile online

Linie call center dedicata,gratuit

Cont WEB pentru a urmari soldul punctelor acumulate.

*disponibile si cu cardul black

Ce ma incanta cel mai mult sunt sedintele de makeup, sunt curioasa cum va fi, urmeaza o nunta in iunie si voi profita de ocazie sa vad cum iese.

Intrebarea este, merita cardul Gold? Daca iei in considerare cadoul aniversar de 100 si cele 4 sedinte care la un make-up artist costa in jur de 200 RON si reducerile, sa zicem ca ai parte de gratuitati in valoare de 1000 RON. Daca te gandesti ca pentru asta trebuie sa scoti din buzunar 6500 RON atunci as zice ca nu. Bineinteles daca ai ajuns sa ai card GOLD si ai cheltuit atatia bani la Sephora de ce sa nu profiti de tot ce ti se da gratis?

Experienta mea de pana acum cu cardul GOLD a fost una cu peripetii de la faptul ca in magazin nimeni nu stia cu ce se mananca, la intarzierea de 2 luni, la primirea incompleta a pachetului si a timpului lung de rezolvare a reclamatiei mele. Pentru ca una din domnisoarele cu care am vorbit la relatii cu clientii mi-a spus ca evenimentele private se ofera doar de departamentul de marketing la bloggeri si alte persoane probabil de pe lista lor ma indoiesc maxim de faptul ca voi beneficia vreodata de vreo invitatie la “evenimente private”. Oricum din ce a incercat sa imi explice o alta domnisoara clientii sunt alesi de catre brandurile care organizeaza evenimentele pe baza punctelor pe care le acumulezi in urma cumpararii produselor lor. Deci daca urmeaza eveniment Dior si tu ai nu ai cumparat niciodata produs  Dior nu te vei alege cu invitatie.

Ma bucur insa ca au inceput sa aduca tot mai multe branduri si colectiile noi apar mult mai repede si in Romania.

Cum vi se pare noul card?

Va pup, be smart and pretty!

signature-6

 

Comments

comments

You Might Also Enjoy Reading

Cum sa cheltui bani putini pe haine de calitate
March 26, 2018
#Nomakeup Challenge pentru 2018
February 18, 2018
Red is the New Blonde update
February 8, 2018