Cauta

Makeup junkie by day, traveler at heart. Come with me and share my passions. Join the beauty side, we have makeup.

ARHIVA
CATEGORII
AD

Idei la minut -Nivea Protect and Care anti perspirant

DezamagiriIdei la minut
March 6, 2016 / By / 2 Comments

Hello Ladies,

Este o zi frumoasa de martie,o duminica insorita , mi-am facut cafeaua, imi aranjez pentru a20a oara produsele de make-up si ma pregatesc sa ies la cumparaturi. Ce poate fi mai frumos ? Am zis sa incep postarea intr-o nota pozitiva pentru ca, din pacate, continutul ei nu va fi la fel de dragut.

Stiti si voi ca Nivea a lansat o noua gama de produse, e peste tot in blogosfera, am zis yay, imi place Nivea, hai sa incercam. Am fost in Carrefour intr-o zi pornita sa cumpar cleanserul din gama Cream Care. Din pacate nu era pe rafturi asa ca am plecat cu anti perspirantul din imagine. Pret ok, in jur de 11 RON, ambalaj super, iubesc culoarea si faptul ca are sistemul de inchidere a capacului prin rotire.

Din nefericire l-am folosit doar de trei ori pana sa ma las pagubasa. Din doua motive :

  1. Unul din ingrediente imi provoaca un fel de alergie – de fiecare data stranut de 10 ori si imi curge nasul o ora dupa.
  2. In 2 din 3 dati s-a depus pe covor dupa ce m-am dat cu el.  Nu stiu exact ce se solidifica din ingrediente.

Produsul in sine e ok, nu am avut probleme cu transpiratia sau cu mirosul, dar nu pot sa il mai folosesc fara sa risc o reactie alergica. Azi l-am incercat din curiozitate sa vad daca se mai depune pe covor si, cu nasul acoperit si tot am avut o senzatie intepatoare neplacuta.

Daca nu sunteti sensibile sau alergice la anumite ingrediente din deodorante sau parfumuri atunci probabil ca nu o sa aveti nicio problema cu acest produs. In caz contrar, nu va recomand sa il incercati.

Va pup, be smart and pretty.

signature-6

 

Comments

comments

You Might Also Enjoy Reading

Cum sa cheltui bani putini pe haine de calitate
March 26, 2018
#Nomakeup Challenge pentru 2018
February 18, 2018
Red is the New Blonde update
February 8, 2018