Cauta

Makeup junkie by day, traveler at heart. Come with me and share my passions. Join the beauty side, we have makeup.

ARHIVA
CATEGORII
AD

Mini – HAUL

HaulUncategorized
August 6, 2013 / By / / 12 Comments
      De la părinţii mei am învăţat să apreciez orice lucru din viaţă mea, oricât de mărunt poate părea şi să mă descurc cât pot de bine în situaţiile pe care ni le aruncă viaţă în cale. Săptămâna trecută a început frumos, cu naşterea unei mici mogâldeţe a unei bune prietene, cu sărbătorirea unei viitoare mirese şi cu un cadou primit de la un suflet de bloggeriţă dragă mie.

     În contul zilei mele de naştere Laura m-a cadorisit cu câteva produse foarte tari: un scurb, o apă micelară, un rimel şi o mostră de pigment Rouge Bunny Rogue. Îi mulţumesc din suflet pentru asta, pentru că m-a susţinut de la începuturile Red is the new Blonde şi pentru că îmi este o super prietenă:
      Le-am încercat pe toate imediat ce le-am primit şi sunt foarte încântată. Rimelul pare promiţător, e bun pentru a fi folosit zi de zi când îţi doreşti un look mai natural sau nişte gene mai puţin încărcate.

   Una din prietenele mele se mărită la sfârşitul lunii şi cu ocazia petrecerii burlăcitelor pe care am pregătit-o pentru ea nu s-a lăsat mai prejos şi ne-a dat la fiecare câte un cadou în ton cu nunta ei. Cu ocazia asta am pus şi eu mâna pe o ojă de la Primark. Îmi place verdele şi cu atât mai bine cu cât nu deţineam nicio nuanţă neon în colecţia mea :


   Săptămâna asta au intrat în stocul celor de la Makeup Shop pensulele Real Techniques ale Samanthei Chapman, una din surorile Pixiwoo; am profitat de reducerea oferită şi mi-am luat Expert Face Brush. Visam de la ele încă de când le-am văzut prin blogosferă însă nu m-am încumetat să comand din alte părţi. Mă bucur că am un site accesibil de unde le pot achiziţiona de acum. Pensula m-a cucerit pe loc, urmează clar şi altele pe viitor.

    Obsesia mea pentru Minions a ajuns la culmi înalte zilele astea. M-am rugat de angajaţii McDonalds să îmi dea ultima figurină atârnată pentru expunere pentru că nu mai găseam pe nicăieri deşi mai erau 2 zile până trebuia să între altul nou..sunt foarte populari :
      În încheiere  profit de atenţia voastră să vă invit pe conturile mele de social media :

      Voi ce aţi primit de la cei dragi în ultima vreme?

Comments

comments

You Might Also Enjoy Reading

HAUL/ Ce am primit de Craciun 2016
January 4, 2017
Black Friday Haul and first impressions
November 27, 2016
TAG: Produse folosite intr-o zi
October 29, 2016