Cauta

Makeup junkie by day, traveler at heart. Come with me and share my passions. Join the beauty side, we have makeup.

ARHIVA
CATEGORII
AD

Consumatele din ultima vreme

ConsumateUncategorized
August 4, 2013 / By / / 18 Comments
       Din când în când îmi propun să nu cumpăr atât de multe produse, o dată la câteva luni fac curat printre ele și aștept să le termin pe cele pe care le am înainte să încerc ceva nou. În ultima vreme, fiind ziua mea am primit destule așa că am fost copil cuminte și nu am dat banii decât pe lucruri necesare.

    

  •        Am terminat în sfârșit uleiul de la CHI -Silk Infusion, yaay!! Cu siguranță o să îl achiziționez în versiunea mare, probabil la unul din târguri, ca să pot profita de reducere. Probabil că împreună cu el o să iau și Morocan Oil, că să fie setul complet :)). Am făcut o mică pasiune pentru uleiurile leave-in, îmi fac părul incredibil de mătăsos și luminos.
  •        Rămânând în aceeași arie șamponul de la Gliss cu keratina a fost drăguț. Mi-a plăcut că nu mi-a îngreunat părul, mi-era frică de asta, în general nu am prea avut succes cu șampoanele care aveau uleiuri în compoziție pentru că, deși erau foarte hrănitoare îmi încărcau scalpul. Chiar a fost bun pentru firele mele de păr și descurcă decent în timpul spălării. Merită încercat măcar o dată. Nu-l voi cumpăra prea curând, pentru că vreau să încerc altele însă primește un review pozitiv din partea mea.
  •        Crema pentru mâini de la Yves Rocher cu arnică m-a ajutat întreagă iarnă și am avut-o mereu în geantă cu mine. E prima cremă pe care am terminat-o vreodată, până acum  un an nu am avut niciodată nevoie de hidratare, în ultima vreme însă au devenit ceva mai uscate ca de obicei. Mi-a plăcut. O să urmeze un review în curând.
  •        Bioderma nu mai are nevoie de nicio prezentare, este demachiantul meu preferat, niciodată nu rămân fără, e tot timpul în dulapul din baie și îl recomand tuturor. De curând am cumpărat demachiantul bifazic de la Farmec pentru că am început să folosesc mai mult machiaj ca de obicei, rezistent la căldură, însă o dată la câteva zile mi se face dor la loc de Bioderma :)).
  •        Gelul de duș 2 în 1 de la Family care a fost imens..mi-a ajuns  din decembrie până acum. L-am folosit în momente de urgență și pentru păr însă nu m-a impresionat cu prea multe. În schimb îl recomand ca gel de dus pentru faptul că e spornic și miroase frumos.
  •        Imediat după ce am făcut poza am realizat că am uitat să pun și șamponul uscat de la Balea. Nicio surpriză aici, șamponul uscat este salvarea mea între spălări. Ce mă enervează e că se termină repede. Costă în jur de 10 ron și merge folosit de 7-8 ori.

       În curând o să mi se termine gelul de curățare pentru față, sunt în căutare de ceva nou; voi ce folosiți, sunt deschisă la sugestii?

Comments

comments

You Might Also Enjoy Reading

Consumate iulie 2017
July 31, 2017
Decluttering – marea curatenie din 2017
January 22, 2017
Consumate, ianuarie 2017
January 15, 2017