Cauta

Makeup junkie by day, traveler at heart. Come with me and share my passions. Join the beauty side, we have makeup.

ARHIVA
CATEGORII
AD

Provocare : Lemonade Splash

LooksUncategorized
July 9, 2013 / By / / 54 Comments
     Pentru ca am lipsit din peisaj cand s-au tot facut provocarile acestea intre bloggerite am vrut musai sa particip si eu la una. Nu am facut ceva complicat, din pacate in weekend cand as fi avut timp de chestiuni frumoase am somat si nu m-am ridicat din pat deloc. Asa ca azi de dimineata m-am trezit frumusel cu o ora inainte si am incercat sa ma adaptez cat se poate temei frumoase. Nu a fost chip sa scot o poza frumoasa cu aparatul foto, nu stiu de ce, azi m-a urat asa ca ce o sa vedeti acum sunt facute cu telefonul.
     Rusine sa imi fie, nu m-am gandit ca poate fi asa de complicat. Ideea de baza a fost simpla, eyeliner negru deasupra caruia am trasat o dunga de galben iar pe portiunea de jos am pus un vernil dragut. Galbenul este din paleta Sunset – Sleek, vroiam sa il folosesc demult, imi imaginam ca este ceva mai intens insa din pacate nu a fost asa.
      Am folosit Duraline -Inglot pentru a ajunge la intensitatea pe care o vedeti in poza, fara acest mic ajutor   nu ar fi iesit decat o varianta palida si anemica. In partea de crease am folosit nuanta “tease” din paleta naked 2 pentru a defini arcada putin.. fara prea mare succes, intotdeauna se pierde culoarea printre marea de pistrui; iar ca si highliter un mono de la Flormar. Verdele este o nuanta anonima dintr-o paleta Sephora. La fel de palida ca si galbenul, a fost nevoie de Duraline si pentru el.
     Va arat doar un ochi pentru ca, asa cum era “normal” cand incerc sa fac ceva imi lacrimeaza ochiul stang si nu reusesc sa aplic nimic cum trebuie in coltul exterior al ochiului. Rimelul folosit a fost Maybelline One By One Volume Express iar gel eyeliner-ul este de la Catrice.
      Cam asta a fost interpretarea mea, promit ca data viitoare sa ma pregatesc mai bine si sper ca va place macar cat o boaba de mazare ce mi-a iesit 😀
      Astazi puteti trece si pe la celelalte fete sa vedeti ce idei au avut ele pentru tema asta :

Comments

comments

You Might Also Enjoy Reading

TAG: Produse folosite intr-o zi
October 29, 2016
5 lucruri pe care le iubesc toamna
October 15, 2016
Mic ghid de conduita
June 21, 2016