Cauta

Makeup junkie by day, traveler at heart. Come with me and share my passions. Join the beauty side, we have makeup.

ARHIVA
CATEGORII
AD

Folk rock Playlist

TAG-URI SI PERSONALEUncategorized
July 13, 2013 / By / / 7 Comments
     O alta pasiune a mea este muzica, nu este o pasiune foarte originala stiu ca multi au microbul asta si se pricep chiar mai bine ca mine, dar e un lucru care ma face fericita si pe care vreau sa il impart cu voi. Chiar daca nu tot ce o sa pun aici o sa fie pe placul tuturor nu-i bai, o sa am cate putin din toate;
     In ultima vreme am observat ca am levitat mai mult spre un anume gen de muzica, denumit generic folk rock. Acum ceva ani, cand eram o rockerita inraita as fi ras la gandul ca intr-o zi o sa ma atraga genul acesta de balade indie cantate mai mult la chitara acustica. Sunt sigura ca sunt nenumarate formatii sau cantareti de genul asta, eu o sa va arat un top 5 al preferatelor mele, care m-au facut chiar sa le ascult discografia. Melodiile vor fi cele mai cunoscute, nu o sa intru in sfera obscura in care intra un fan inrait pentru ca vreau sa va si placa.
  • The Lumineers – Ho Hey. Melodie difuzata pe repeat la Radio Guerrilla, usoara ca o briza de vara, simpla si vesela din zona americana a folkului.
  • Iron & Wine – Flightless Bird, American Mouth. Ceva mai complexa, m-a relaxat de multe ori in timp de sesiune, ascultand-o zile in sir. Da, recunosc am descoperit-o uitandu-ma la Twilight :)).
  • Passenger – Let her go. Vocea lui este divina.Punct.
  • Flogging Molly – If I ever leave this world. Desi melodia este calma si simpatica baietii au un stil punk in alte melodii la fel de simpatice dar mai putin serene :))
  • Asaf Avidan – One day. Versiunea originala a remixului care l-a facut cunoscut. Si pentru ca e deja recurent pe blog e clar ca e un artist preferat al meu.
La final, am trisat putin, tot din zona de folk insa cu un picior spre pop va las cu tizul meu preferat, Ed Sheeran, Give me love :

Comments

comments

You Might Also Enjoy Reading

#Nomakeup Challenge pentru 2018
February 18, 2018
Red is the New Blonde update
February 8, 2018
Normal people vs bloggers
January 29, 2017