Cauta

Makeup junkie by day, traveler at heart. Come with me and share my passions. Join the beauty side, we have makeup.

ARHIVA
CATEGORII
AD

Favoritele primăvară – vară 2013

Favoritele luniiUncategorized
July 31, 2013 / By / , / 25 Comments
       E timpul ăla din an în care sunt așa de încântată de niște produse încât le pot numi preferatele mele și le pot recomanda fără nici un fel de ezitare. O să devină probabil o postare bianuală, nu am mai scris așa ceva din ianuarie. Să purcedem așadar, începem cu produsele de make-up care m-au făcut să mă simt cel mai bine în pielea mea:
  • Urban Decay – Naked 2 – deși am încercat toate culorile și le iubesc la nebunie pe toate, cel mai mult mi-a plăcut o combinație între nuanța Busted și Tease, un smokey eye simplu care îmi ia cel mult 10 minute să îl creez.
  • Wet’n Wild Mega Liner este ce am folosit ori pe pleoapă goală ori peste combinația de care vă spuneam mai sus pentru un efect mai accentuat și mai fancy.  L-am luat de pe Beauty List.
  • Too Faced Shadow Insurance nu mai are nevoie de nicio prezentare, e micul meu secret și ajutor în luptă cu pleoapele uleioase. 
  • Pentru obraz am folosit numai produse The Balm :)) După Inglot este compania care încă nu m-a dezamăgit. Frat Boy a fost o alegere de moment însă s-a dovedit a fi una bună, e rezistent și arată superb iar Mary Lou Manizer este un iluminator excelent. Mi l-am dorit mult și nu îmi pare rău, se ridica la standardele mele.
  • Am visat la Aqua Brow de la Makeup Forever încă de când am văzut tutorialele Ioanei și m-am convins când Mirela l-a folosit după ce m-a pensat.
  • Concealerul de la Bourjois m-a impresionat plăcut, își merită banii și merită și un review în curând.
  • Nu sunt mare fană a rimelurilor de la Maybelline pentru că au o consistență apoasă însă am descoperit de curând 2 care m-au făcut să îmi schimb părerea în bine. One by One Volume Express i l-am cumpărat mamei și după ce l-am împrumutat într-una din vizite m-am decis că îl vreau și pentru mine.
  • De când a ieșit soarele am decis “la dracu cu convențiile” și am purtat toate nuanțele turbate de ruj din colecția mea. Papaya Punch de la Sleek mă prinde cel mai bine și am abuzat constant de el.
  • Când am căutat o ojă pentru concursul aniversar de 2 ani am dat peste Oh  Boy you’re so Fine de la Rimmel și mi-am luat una și pentru mine. E extrem de rezistentă, o am de 2 săptămâni pe unghiile de la picioare și nu s-a mișcat nici un mm.  

  • A venit vara și asta pentru mine înseamnă SPF, SPF, cât mai mult SPF. Deși mă feresc de soare ca de dracu’ și nu cred că mă vede mai mult de 5 minute pe zi la față am preferat să mă ascund și mai bine cu Bioderma- Photoderm Max SPF 50+.
  • Cu toate că oferă protecție solară bună produsele destinate pentru asta nu sunt formulate pentru o hidratare nemaipomenită așa că, înainte de Photoderm aplic o cremă formulată perfect de  Simona (Sânziene și Mătrăgună). Sunt îndrăgostită de ea, nu conține nimic în plus, nimic în minus și împreună cu faptul că am renunțat la prosoape de față și am început să folosesc șervețele de unică folosință m-a ajutat să îmi îmbunătățesc considerabil aspectul tenului. PUFF sunt preferatele mele din cele încercate până acum.
  • Deși l-am luat de curând, nu e prima oară când folosesc demachiantul bifazic de la Farmec. Am renunțat la el când am devenit fan înfocat Bioderma însă, pentru că am început să folosesc tot mai multe produse în ultima vreme, mi-am dorit ceva mai puternic și mai rapid.

   • V-am povestit tot despre CHI și Bioilk într-o postare anterioară; recent am întins mâna mai mult spre Silk Infusion pentru că vreau să termin mostra și să cumpăr varianta mare – mai am puțin.
   • La sfârșit de săptămâna mereu folosesc masca pentru ten cu agilă verde – bună pentru tenul gras. Lovea este o firmă necunoscută mie însă mi-a plăcut raportul preț-cantitate și faptul că nu trebuie să mi-o mai fac singură (lenea e cucoană mare).
   • Din duty free-ul de la greci mi-am luat anul asta când am fost în concediu unt hidratant pentru corp din ulei de măsline și struguri de la Olives’s Secret. A fost cam scumpă însă miroase divin și intră în piele repede. Probabil că aș putea găsi ceva identic și la noi.
   • I love…blueberry and smoothie – l-am infășcat la reducere, 18 ron față de 36 cât e în mod normal. Nu am rezistat și am ales culoarea care mă obsedează încă din primăvară – lila. Probabil că o să aștept până le găsesc la reducere din nou, nu aș da prețul întreg pe ele.

    
    
           Și nu în ultimul rând produsul non beauty preferat din ultima vreme: Miniooooooons !!!!

          Ați încercat vreunul din produsele din lista mea? Ați făcut și voi obsesie pentru Minioni? Dacă nu știți cine sunt fugiți repejor și uitați-vă la Despicable Me!!:D

   Comments

   comments

   You Might Also Enjoy Reading

   Doua produse preferate: Low cost & High End
   April 30, 2017
   Review Series, Best of : Lips and cheeks 2016
   December 21, 2016
   Review Series, Best of : Face products 2016
   December 20, 2016