Cauta

Makeup junkie by day, traveler at heart. Come with me and share my passions. Join the beauty side, we have makeup.

ARHIVA
CATEGORII
AD

Poftiti de postati

RandomUncategorized
April 20, 2012 / By / / 9 Comments
Vreau sa va invit pe toate/toti care doriti sa fiti oaspeti de onoare permanenti pe blogul meu.
Daca aveti o parere sau o experienta cu un produs, daca aveti de adaugat ceva in plus fata de ce am postat eu, daca ati facut un machiaj asemanator cu al meu sau aveti o nuanta de oja asemanatoare cu NOTD de pe blog sau puteti oferi o recomandare vizavi de subiectul discutat, eu va voi adauga randurile in continuarea postarii la care doriti sa comentati. 
De ce fac asta? 
E simplu.. pareri ale bloggeritelor gasiti pe toate drumurile; uneori acestea pot fi influentate de anumiti factori, de exemplu reactii alergice, timp putin de testare,mostre insuficiente,  machiajul poate afecta felul in care o crema reactioneaza sau invers o crema poate afecta produsele de makeup folosite anterior sau pur si simplu nu e ce isi doreau. Asta nu inseamna ca produsul respectiv nu e bun, ci ca, de exemplu, pentru anumite tipuri de ten nu e indicat.
De aceea pe mine ma intereseaza experienta voastra, cu cat mai multe persoane isi spun parerea cu atat iti poti forma mai bine o idee, poti compara si decide ce e bun pentru tine.
Cum vor merge lucrurile?
Voi trimiteti parerile si gandurile voastre pe adresa mea de mail in momentul in care vedeti o postare la care aveti ceva de spus relevant si ele vor aparea in continuarea celor scrise de mine. Daca doriti sa fiti anonimi sau nu, e alegerea voastra, eu postez ce doriti si consimtiti voi.
Adresa de mail la care puteti trimite este redmakeupspot@gmail.com .
Se aplica si retroactiv, la postari vechi si noi.
Daca vreti sa fiti auziti/auzite acum e momentul.
Va pup.

Comments

comments

You Might Also Enjoy Reading

Red is the New Blonde update
February 8, 2018
Comenzi de pe site-uri internationale
August 22, 2017
Experienta mea cu Beautylish, Selfridges, Hakuhodo
January 8, 2017