Cauta

Makeup junkie by day, traveler at heart. Come with me and share my passions. Join the beauty side, we have makeup.

ARHIVA
CATEGORII
AD
November 14, 2011 / By / / 14 Comments

  Hey … de curand am dezvoltat o noua pasiune, accesoriile. Din pacate ma numar printre persoanele “sensibile”, care nu pot purta decat aur sau argint. Inelele imi lasa urme negre pe deget iar cerceii imi lasa rani la urechi. De multe ori mi-am cumparat ceva absolut genial si nu le-am putut purta pentru ca dupa 2 ore deja imi venea sa imi rup urechile de mancarime. La fel s-a intamplat si cu cerceii astia pe care i-am luat de la Sixx si pe care am dat o suma relativ considerabila pt un moft de genul asta : 37 ron.

     So, tot ce trebuie sa faceti ca sa scapati de problema asta este sa dati tortita cu lac de unghii. Eu asta am facut vineri si de atunci ii port incontinuu fara probleme.

     Sper sa va ajute. Eu intr-adevar nu eram un caz grav, cum am auzit alte fete, in afara de mancarimi si cojite + durere cand imi puneam cerceii nu am avut alte probleme, asa ca nu stiu daca o sa fie la fel de eficient la alte fete. Dar incercati si spuneti-mi daca la voi a functionat.

     Zilele astea vreau sa incerc cu un inel, daca protejeaza si de negreala o sa fiu cea mai fericita ever, pentru ca aur nu port iar accesoriile din argint sunt plictisitoare rau.

    Va pup

Comments

comments

You Might Also Enjoy Reading

Cum sa cheltui bani putini pe haine de calitate
March 26, 2018
#Nomakeup Challenge pentru 2018
February 18, 2018
Red is the New Blonde update
February 8, 2018