Cauta

Makeup junkie by day, traveler at heart. Come with me and share my passions. Join the beauty side, we have makeup.

ARHIVA
CATEGORII
AD
August 23, 2011 / By / / 6 Comments

Azi am incercat sa fac un machiaj pe care l-am vazut zilele astea pe un site :

 

Fall  trends Lanvin

Am reusit cat de cat, dar in poze arata oribil asa ca am renuntat la ideea de a posta ceva…plus ca si intaziasem pentru munca din cauza spoielii :D. O sa il mai incerc pana imi iese bine si intr-una din zile o sa postez.

De vreo 2 saptamani mi-am pus in cap un lucru: sa folosesc sutienul cat mai rar si am reusit. L-am inlocuit cu maieuri mulate pe corp pentru stabilitate purtate sub bluza propriu zisa… este intr’adevar mai calduroasa metoda, insa prefer de un milion de ori 2 grade in plus decat disconfortul cauzat de 11 ore de purtat sutien. Ma gandesc serios sa ma reprofilez pe bustiere.

Last but not least, un micro blog sale… este vorba de fondul de ten  HD de la Makeup Forever, nuanta 117. Nu as stii sa va zic aproximativ cat l-am folosit, pentru ca l-am cumparat acum 2 luni…la inceput l-am folosit destul de des, de 3-4 ori pe saptamana, insa in ultima luna nu m-am atins de el decat de 2 ori maxim. Mai e mai mult de trei sferturi din el. Eu am dat 160 ron pe el…il vand cu 80. Daca nu ar fi costat asa mult l-as fi dat gratis:)), dar nu imi permit sa fiu asa generoasa.
Nu il recomand fetelor cu ten gras, decat daca nu va deranjeaza sa va retusati machiajul dupa 4 ore. So, daca il vrea careva just let me now.

Va pup

Comments

comments

You Might Also Enjoy Reading

Red is the New Blonde update
February 8, 2018
Comenzi de pe site-uri internationale
August 22, 2017
Experienta mea cu Beautylish, Selfridges, Hakuhodo
January 8, 2017