Cauta

Makeup junkie by day, traveler at heart. Come with me and share my passions. Join the beauty side, we have makeup.

ARHIVA
CATEGORII
AD

Demachiant Galenic Pur

IngrijireUncategorized
August 26, 2011 / By / / 5 Comments

     Acum ceva vreme, dupa ce aproape ca imi venea sa imi scot ochii de usturime folosind laptele demachiant de la Olay am dat iama in demachiantele “sensibile”, care nu ustura, nu irita, bla bla bla, toata polologia PR-ista.
    Asa ca m-am oprit la demachiantul pentru ochi de la Galenic si anume acesta :

 
    Dupa ce m-am chinuit eu sa il caut online, l-am gasit pe un site romanesc cica, webfarm.ro, de unde am si facut comanda. Si astept…si astept…vreo 3 zile comanda mea tot a ramas “in procesare”. Asa ca, saturata de asteptat, am sunat la singurul nr afisat pe site.. de vreo 5 ori. Degeaba..Asta vreo 2 zile la rand. M-am enervat evident si am dat mail sa anulez comanda; no thank you sir, sa stau 10 ani dupa un demachinat. La cateva ore dupa ce am dat mailul ma suna un individ in legatura cu comanda facuta pe site-ul lor. Un nene care nici macar nu vorbea romaneste bine si care evident ca habar nu avea pe ce lume traieste sau ca eu anulasem comanda.
 
 Intre timp  l-am gasit la Farmacia Tei, la pretul de 40 ron aproximativ. Alt chin mare a fost sa gasesc farmacia, m-am invartit aiurea in cerc, pentru ca firma nu se vedea din cauza unor copaci.

    Azi demachiantul este pe terminate si pot in sfarsit sa ma dau cu parerea. L-am cumparat acum 3-4 luni, dar sa nu credeti ca rezista atat. La inceput l-am folosit foarte des si s-a consumat jumatate din produs, in mare parte pentru ca foloseam in jur de 4-5 dischete (in functie de machiaj).

   PROS:

  • nu ustura
  • nu inroseste
  • nu irita
  • e perfect pentru orice fel de ten, inclusiv cel gras, pentru ca nu lasa in urma lui o pelicula uleioasa.

 CONS

  • In schimb nu mi se pare deloc potrivit pentru cineva care foloseste machiaj din belsug. La un rimel (in nici un caz waterproof) sau un fard aplicat pe pleoape fara primer face fata. Deja cand vine vorba de tus sau culori inchise isi pierde orice folosinta. 
  • Pret maricel, cantitate mica
  • Greu de gasit
  • Risipa mare de dischete demachinate 
  • Nu curata in totalitate, impinge resturile de machiaj la baza genelor
    Pe mine personal nu m-a impresionat nimic la Galenic Pur, nu l-as recumpara si nu l-as recomanda decat persoanelor care folosesc minimum de produse cand se machiaza.

Comments

comments

You Might Also Enjoy Reading

The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution
March 4, 2018
TAG: Produse folosite intr-o zi
October 29, 2016
Idei la minut – Spuma de dus RITUALS
August 9, 2016