Cauta

Makeup junkie by day, traveler at heart. Come with me and share my passions. Join the beauty side, we have makeup.

ARHIVA
CATEGORII
AD

De ceeee?????

RandomUncategorized
July 23, 2011 / By / / 17 Comments

           Daca ati vazut in poza de profil, sunt fericita posesoare a unei podoabe capilare roscate de la mama natura ( si gena recesiva pe care ambii mei parinti o au ). Si nu as putea sa fiu mai mandra de culoarea mea si usurata ca nu trebuie sa ma mai vopsesc niciodata, deci un maaaare bonus, am scapat de o agasare in plus a parului. Bineinteles, cand eram mica nu apreciam asta, ma enerva faptul ca nu puteam sa ma bronzez, de poreclele gen “morcoveata”, de glumele cu “esti roscata peste tot?” sau taranii care strigau blondo dupa mine.

       De acum 6 ani, ultima oara cand am avut o incercare esuata de a ma bronza, am renuntat la sportul asta si am invatat un cuvant nou : Protectie solara!!!!!!!!. Ma rog, doua :)) SPF 50 toata viata. Pana atunci am trecut prin arsuri cumplite si nu intelegeam de ce. M-am dezmeticit eu cand, in incercarea de a ma bronza rapid, intr-un weekend de mers la mare, m-am trezit cu o insolatie de zile mari, cu usturimi groaznice si cu pielea atat de arsa incat s-a format un strat de coaja iar in locul ala m-am ales cu pistrui forever. Also anul asta am ajuns la performanta de a face o mini insolatie in aprilie dupa cateva ore de stat in bataia soarelui in timp ce asamblam balansoarul in curte. Fuckin april maan, wtf??

      Revenind la oile noastre, pe mine ma depaseste complet ideea de a te vopsi cand ai o culoare pe care multe o vor si nu reusesc sa o atinga.  De ce? de ce , de ce , de ceee? Mai ales cand unii oameni nici macar nu stiu ca tu esti naturala, ci cred ca esti vopsita si primesti atatea complimenteeee ca ti-a iesit o asfel de culoare. Uneori chiar de la coafeze oO.

Cum ar fi cazurile de aici :

EMMA STONE

sau LINDSAY LOHANMARG HELENBERGER (CSI)


Celebritati care sunt roscate natural : 

Marcia Cross

Isla Fischer

Julianne Moore

Comments

comments

You Might Also Enjoy Reading

Red is the New Blonde update
February 8, 2018
Comenzi de pe site-uri internationale
August 22, 2017
Experienta mea cu Beautylish, Selfridges, Hakuhodo
January 8, 2017